Wise Lemur QuizzesPlay today
Plays on YouTube
Football · career path · No. 4

Career Path — Episode 4 | Wise Lemur Football

18 questionsMedium2026-10-27

Every question in this episode

  1. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Baltimore Ravens 1996 → Baltimore Ravens 1996–2012

    Answer: Ray Lewis

    Ray Lewis was taken 26th overall in 1996, then went on to make 12 Pro Bowls and the Hall of Fame.

  2. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by New York Giants 1993 → New York Giants 1993–2007

    Answer: Michael Strahan

    Strahan was only a second-round pick, 40th overall, before going on to make the Pro Football Hall of Fame.

  3. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Minnesota Vikings 1988 → Minnesota Vikings 1988–1999 → Tampa Bay Buccaneers 2000–2001

    Answer: Randall McDaniel

    Randall McDaniel made 12 Pro Bowls and 7 first-team All-Pro squads on his way to the Hall of Fame.

  4. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Pittsburgh Steelers 1987 → Pittsburgh Steelers 1987–1996 → San Francisco 49ers 1997 → Baltimore Ravens 1998–2001 → Oakland Raiders 2002–2003

    Answer: Rod Woodson

    Rod Woodson made 11 Pro Bowls, was named first-team All-Pro 6 times, and is enshrined in the Pro Football Hall of Fame.

  5. Every club he played for. Who is he?

    Drafted 1990 → San Diego Chargers 1990–2002 → Miami Dolphins 2003–2005 → New England Patriots 2006–2009

    Answer: Junior Seau

    Seau was a Pro Bowler in 12 of his 20 seasons, and still earned a bust in the Hall of Fame.

  6. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Dallas Cowboys 1990 → Dallas Cowboys 1990–2002 → Arizona Cardinals 2003–2004

    Answer: Emmitt Smith

    Emmitt Smith slipped to pick 17 in the 1990 draft before becoming the NFL's all-time leading rusher.

  7. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Chicago Bears 1981 → Chicago Bears 1981–1992

    Answer: Mike Singletary

    Singletary was only a second-round pick, 38th overall, before becoming a 10-time Pro Bowler and Hall of Famer.

  8. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Miami Dolphins 1983 → Miami Dolphins 1983–1999

    Answer: Dan Marino

    Marino was drafted 27th overall in 1983, after five other quarterbacks were picked first.

  9. Every club he played for. Who is he?

    Drafted 1981 → Oakland Raiders 1981–1993

    Answer: Howie Long

  10. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Houston Oilers 1982 → Houston Oilers 1982–1993

    Answer: Mike Munchak

  11. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by San Francisco 49ers 1981 → San Francisco 49ers 1981–1990 → Los Angeles Raiders 1991–1992 → New York Jets 1993–1994 → Kansas City Chiefs 1995

    Answer: Ronnie Lott

    Ronnie Lott made 10 Pro Bowls, was named first-team All-Pro 6 times, and still made the Hall of Fame.

  12. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Chicago Bears 1983 → Chicago Bears 1983–1993 → San Francisco 49ers 1994 → Chicago Bears 1995 → Indianapolis Colts 1996 → Philadelphia Eagles 1997

    Answer: Richard Dent

  13. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Green Bay Packers 1990 → Green Bay Packers 1990–2001

    Answer: LeRoy Butler

  14. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Tampa Bay Buccaneers 1993 → Tampa Bay Buccaneers 1993–2003 → Denver Broncos 2004–2007

    Answer: John Lynch

    John Lynch was picked 82nd overall in 1993, yet ended up with nine Pro Bowls and a Hall of Fame bust.

  15. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Detroit Lions 1985 → Detroit Lions 1985–1995 → Arizona Cardinals 1996–1998 → Cleveland Browns 1999 → New York Giants 2000–2001 → Tampa Bay Buccaneers 2002

    Answer: Lomas Brown

  16. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Detroit Lions 2010 → Detroit Lions 2010–2014 → Miami Dolphins 2015–2017 → Los Angeles Rams 2018 → Tampa Bay Buccaneers 2019–2021 → Philadelphia Eagles 2022

    Answer: Ndamukong Suh

  17. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Miami Dolphins 1990 → Miami Dolphins 1990–2000 → Cincinnati Bengals 2001–2002

    Answer: Richmond Webb

  18. Every club he played for. Who is he?

    Drafted by Buffalo Bills 1985 → Buffalo Bills 1985–1999 → Washington 2000

    Answer: Andre Reed